Tervetuloa keskustelemaan digitalisaation tarjoamista ansainta-mahdollisuuksista 13.12.2021 klo 14-15.30!

VeventForum VI järjestetään maanantaina 13.12. klo 14–15.30 aiheenaan Digitalisaation luomat mahdollisuudet ja ansainta verkossa. 

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan digitalisaation luomista mahdollisuuksista tapahtuma-alalle! Tilaisuus pohjautuu konkreettisiin esimerkkeihin erilaisista toiminta- ja ansaintamalleista sekä digitaaliseen muutokseen tarvittavasta asenteesta. 

Asiantuntijana Gigle Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Inkeri Borgman (MuM Sibelius-Akatemia, Arts Management 2019 / kulttuurituottaja AMK 2009). Inkeri on toiminut yli 10 vuotta tuottajana ja yli 5 vuotta elämysten tuotteistamisen ja myynnin automatisointia kehittävän teknologiayrityksen johtajana. Inkeri on kouluttanut mm. taide- ja kulttuurialan palveluiden paketoimisesta, hinnoittelusta ja osaamisen näkyväksi tekemisestä lukuisissa tilaisuuksissa.

Gigle syntyi tarpeesta automatisoida ja nykyaikaistaa elämysten myymiseen liittyvää manuaalista tilausprosessia. Gigle on elämysten verkkokauppa, joka integroidaan omalle sivustolle, ja jonka avulla elämykset ovat hallinnoitavissa ja myytävissä muutamalla klikkauksella oman sivuston kautta. Giglen visiona on luoda digitaalinen ostamisen ja myymisen standardi ja kasvattaa sen avulla elämyspalveluiden kysyntää. Voit tutustua tarkemmin Giglen toimintaan osoitteessa https://gigle.shop/